Voorwaarden retourneren

Wanneer kan ik iets terugsturen?

Als het product niet naar wens is, kan je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling de producten retourneren. Dit kan alleen als de producten ongebruikt zijn en in – zo ver redelijkerwijs mogelijk is – originele staat en fabrieksverpakking. U draagt zelf de kosten voor het terugsturen,
behalve het gaat om een aantoonbare fout van Stuff4animals.

Als we bij het ontvangen van de producten tot de conclusie komen dat producten gebruikt zijn, dan kunnen wij terugbetaling weigeren. Wanneer de retour goedgekeurd wordt, ontvangt u het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten (max. €7.00) als u alles terugstuurt) binnen 14 dagen op uw rekening. Levende producten zoals planten en dieren kunnen niet geretourneerd worden.

 

Waar moet ik mijn retour heensturen?

U kunt uw bestelling verzenden naar

Stuff4animals
Cabauwsekade 96,
3411 EG Lopik

Wat moet ik doen om te retourneren?

Zoals aangegeven in de algemene voorwaarden, heeft u het recht uw bestelling te herroepen tot 14 dagen na de dag van ontvangst van onze producten. Hieronder wordt uitgewerkt hoe het herroepingsproces bij de Webshop van Stuff4animals verloopt en welke randvoorwaarden hiervoor gelden.

Wilt u van het herroepingsrecht gebruik maken of wilt u ruilen, dient u de volgende stappen te doorlopen:

  1.  U vult het herroepingsformulier in.

  2.  U genereert een verzendlabel om het pakket via PostNL te retourneren. De link om het label aan te maken vindt u in de e-mail met de Track en Trace gegevens. “Uw bestelling is onderweg”

  3.  De retour gezonden producten dienen redelijkerwijs mogelijk onbeschadigd, schoon en zonder gebruikssporen op de oorspronkelijke wijze verpakt in onbeschadigde verpakking en compleet met onder andere de bijgeleverde documentatie, accessoires e.d. te worden geretourneerd. Indien retour gezonden producten niet voldoen aan deze eisen, dan kan de Webwinkel van Stuff4animals hetzij een redelijke vergoeding in mindering brengen op het terug te betalen bedrag voor het weer verkoop geschikt maken van het retour gezonden product (herverpakken, aanvullen met ontbrekende onderdelen).

Indien u de bovenstaande instructies hebt opgevolgd, dan zullen wij zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de teruggezonden goederen de door u betaalde bedragen aan u terugstorten. Hiervoor dient u bij de retourzending uw bank- of girorekeningnummer en de naam van de rekeninghouder te vermelden. Terugbetaling van het aankoopbedrag zal inclusief de verzendkosten van de heenzending zijn. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.


Wat is het verschil tussen garantie en ruilen?

In geval van garantie doorloopt u eerst de stappen van “Wat moet ik doen als een artikel beschadigd is aangekomen?” In geval van garantie nemen wij het desbetreffende artikel (kosteloos) retour om deze te repareren of vervangen, waarna het opnieuw wordt opgestuurd.

In geval van ruilen wordt een artikel retour gestuurd om deze te ruilen voor een ander artikel. Wij bieden geen gratis retour service. De retourkosten zijn voor eigen rekening en de kosten voor het opnieuw versturen van het gewenste artikel zijn voor onze rekening.

Het is niet mogelijk om garantie met een ruiling te combineren.